Voor meer info: 03/324 09 19 - info@koffie-verheyen.be

Koffiemelange “Amberes” heeft Vlaamse label “Streekproduct.be”

Koffie Verheyen ontving voor haar koffiemélange “Amberes” het Vlaamse label “Streekproduct.be”.

Maar wat is nu feitelijk een traditioneel streekproduct?

Het is een product dat met veel liefde en vakkennis naar ambachtelijke wijze is gemaakt met respect voor de traditie. En dat proef je. Dat is dus veel meer dan nostalgie. Zoals de naam “streekproduct” suggereert, zijn ze op een of andere manier verbonden aan de streek. Ofwel zijn de ingrediënten afkomstig uit de streek, ofwel is de bereidingswijze streekgebonden. Kortom, heerlijke producten met een rijke geschiedenis of traditie. Om zeker te zijn dat deze kostbare producren niet zouden verdwijnen, zijn er verschillende labels in het leven geroepen. Zij geven de producent de kans om zijn producten buiten de streek te promoten, én zorgen ervoor dat u ze (h)erkent als een eerlijk streekproduct. Vandaar het Vlaamse label “Streekproduct.be” Zo ook heeft Koffie Amberes zijn eigen geschiedenis en dat verhaal mag zeker verteld worden aan alle geïnteresseerden in streekproducten.

Onnodig u te zeggen dat Koffie Verheyen zeer fier is dat “haar” koffie Amberes dit label heeft gekregen!

Ontdek hier meer info over andere streekproducten en het label “Streekproduct.be”!

onze kwaliteitslabels: