Voor meer info: 03/324 09 19 - info@koffie-verheyen.be

Ons team

Koffie Verheyen streeft naar een zo hoog mogelijke tevredenheid onder haar klanten, waarvan de meerderheid professionelen zijn. Net daarom proberen we onze organisatie zo efficiënt mogelijk uit te bouwen.

Ons team bestaan uit een klein aantal enthousiaste en gemotiveerde mensen die onder andere verantwoordelijk zijn voor de productie, de verkoop, de administratie, het management en de technische dienst.  Met een gemiddelde anciënniteit >20 jaar kunnen we u de absolute top in vakkennis aanbieden.  Een hoge graad van arbeidsvoldoening onder onze medewerkers is voor ons een prioriteit.

Daarnaast laten wij ons omringen door adviseurs, die ons bijstaan in ons streven naar de constante verhoging van onze kwaliteitsnormen. Het is namelijk belangrijk onze doelstellingen regelmatig af te toetsen met onze omgeving.

Ook met onze leveranciers proberen we telkens een goede verstandhouding op te bouwen, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. In onze relatie met onze professionele klanten streven we dezelfde waarden na.

 

 

onze kwaliteitslabels: