Voor meer info: 03/324 09 19 - info@koffie-verheyen.be

Meer dan koffie

Naast koffie kan je bij Koffie Verheyen terecht voor tal van andere producten. Deze producten zijn steeds van hoge kwaliteit en met zorg gekozen.  Onze aanpak is hier , indien mogelijk, onder het ‘Koffie Verheyen’ of ‘Koffietijd’ merk de juiste kwaliteiten selecteren en laten verpakken.  Zo niet maken we een keuze van producten uit de nationale merken die het best aanleunen bij de behoeftes van onze klanten.

Zo bieden we de theeliefhebbers  onze ruime keuze van thee en kruidenmelanges aan. Ook sport-en frisdranken kan je bij ons verkrijgen. Daarnaast kan je ook voor tal van zoetig lekkers voor bij de koffie of de thee bij ons terecht. Denk aan suikerklontjes, -zakjes of -sticks, maar ook melk in blik, flesjes, cups of poeder. Geen koffie of thee zonder een uitgebreid aanbod aan overheerlijke versnaperingen: koekjes en chocolade. Ook chips en nootjes, candybars, worstjes en kaas, desserts, instant soepen, confituren en stropen, verschillende varianten van siropen, snoepjes en lolly’s en zelfs kauwgum behoren tot ons assortiment. Tenslotte bieden we ook tal van non-food artikelen, zoals ontkalker en cleaner, filterpapier, papierwaren, disposables, porselein en koffiemachines.

Kom dus zeker een kijkje nemen in onze winkel om kennis te maken met onze ruime keuze aan producten, of neem contact met uw vragen over deze producten.

 

 

 

 

onze kwaliteitslabels: