Voor meer info: 03/324 09 19 - info@koffie-verheyen.be

Filosofie

“Wij werken op een ambachtelijke wijze, in familiaal verband, we zijn vlaamsvoelend en milieuvriendelijk, en we willen openheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid nastreven. We hechten veel belang aan collegialiteit, correctheid, orde en netheid. We streven naar de beste kwaliteit aan een goede prijs en zetten ons zo efficiënt mogelijk in. Onze dienstverlening blijft gebaseerd op juiste en zo volledig mogelijke informatie.”

het Koffie Verheyen-team.

Koffie Verheyen bouwt haar filosofie op 3 pijlers: een zo hoog mogelijke tevredenheid van haar klanten, arbeidsvoldoening van haar medewerkers en tenslotte winstgevendheid als toekomstgarantie. Koffie Verheyen onderneemt met zorg voor de toekomst en draagt begrippen zoals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzame Ontwikkeling dan ook hoog in het vaandel. We spreken hier, bij Koffie Verheyen, van ondernemerschap met aandacht voor ecologische-, sociale- en ethisch-economische aspecten.

Dit beschouwen we bij Koffie Verheyen als de kern van onze bedrijfscultuur. We formuleren deze kern graag op een eigenzinnige manier en spreken van de driehoek van de 3 P’s:

  • Profit: zorg dragen voor het financiële aspect
  • People: zorg dagen voor mensen, medewerkers, buurt
  • Planet: zorg dragen voor omgeving, milieu

 

onze kwaliteitslabels: