Voor meer info: 03/324 09 19 - info@koffie-verheyen.be

Sfinks 2016

Sfinks free festival op 28-29-30-31 juli 2016 Ook dit zal je kunnen proeven van onze lekkere koffie.

Born in Antwerp 2016

Born in Antwerp loopt van 22 april tot 2 oktober 2016. In die periode organiseert en ondersteunt de stad initiatieven die bijdragen tot de uitstraling van Antwerpen als broedplaats en thuishaven voor creatief talent. Vijf bekende namen uit de creatieve wereld treden op als curator en zorgen mee voor een gevarieerd programma. Onze Antwerpse koffie zal daarom ook hier […]

Foot PASS 2016

Naar jaarlijkse traditie werden tijdens de ‘Quality in Sports Happening’ de kwaliteitslabels van Foot PASS uitgereikt. Foot PASS staat al meer dan 10 jaar garant voor kwaliteit in het jeugdvoetbal. Sinds 2003 werden in Belgische voetbalclubs meer dan 1000 analyses uitgevoerd op het vlak van jeugdopleiding. Dit jaar werd ook de koffie gesmaakt.

Profronde Deurne 2016

  Tijdens de Profronde in Deurne waren de trouwe supporters ook aanwezig!    

GATE15

Sinds kort drinken de mensen van Gate15 onze lekkere koffie. GATE15 is ontsproten uit de vzw Antwerpen Studentenstad. Het is niet enkel een fysieke locatie, maar ook een groep enthousiastelingen die je op alle mogelijke manieren door het studentenleven in Antwerpen loodst.

Oesterzwammen kweken met koffiedras

Caffungi. Zo heet de firma die oesterzwammen kweekt met afval van koffie (dras of pelletjes). Ook kwamen ze bij ons Koffie Verheyen aankloppen om onze afval aan hen te bezorgen. Op deze manier steunen we hen.  

Cafeïne in Nespresso

Koffieverslaafden zweren bij hun koffiemachine van Nespresso, maar een nieuwe studie heeft aan het licht gebracht dat de lekkere koffie ook een keerzijde heeft. De machine is namelijk een broeihaard voor bacteriën. De vloeibare koffie die in het opvangbakje van heel wat koffiemachines opgevangen wordt bevat tussen de 35 en 67 verschillende soorten bacteriën. De […]

Koffie Verheyen @ Wintervuur Wilrijk

Naar jaarlijkse gewoonte kan je Koffie Verheyen drinken tijden Wintervuur 2015.  

Koffie Verheyen @ Leco

Onze collega’s Bert en Valentin hebben bij Leco nv te Dilsen-Stokkem onze koffie voorgesteld.

Koffie Verheyen in P-magazine

Vanaf half augustus 2015 zal Koffie Verheyen te lezen zijn in P-magazine. We kijken uit naar het artikel.

onze kwaliteitslabels: